Therapeuten van Praktijk Vita

Dewi Kandhai

Dewi

Nadat ik mijn beroep met veel plezier in verschillende praktijken heb uitgeoefend, ben ik in september 2021 eigenaar geworden van Praktijk Vita.

In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en verschillende lichamelijke klachten. Tijdens mijn opleiding werd mij al snel duidelijk dat ik een enorme fascinatie heb voor de wervelkolom, het bekken en de zwangerschap. Hier ben ik mij in gaan specialiseren.

Later leerde ik hoe belangrijk het is om naar het hele plaatje te kijken en niet alleen naar de klacht. Klachten worden vaak veroorzaakt/in stand gehouden door een verstoring in de balans. Dit geldt bijvoorbeeld voor een disbalans in het bekken bij bekkenklachten, maar ook voor de belasting en belastbaarheid van het lichaam.
De cursus van het Chronische Pijn Netwerk heeft ervoor gezorgd dat ik een bredere kijk heb op pijn en het behandelen van pijnklachten.

Betrokkenheid, warmte, openheid en respect zijn voor mij belangrijk bij het uitvoeren van mijn werk. Ik vind het leuk om de patiënt nieuwe dingen te leren en zo het vertrouwen in zijn of haar lichaam te vergroten.

Specialisaties:

Bekkenoefentherapeut
Behandelen van mensen met Chronische Pijn
Slaapoefentherapeut

Data zwangerschapscursus

Vakantie

Nieuwe stagiaire

Wat doet een bekkenoefentherapeut precies?