Stress en slaapproblemen

Valt u moeilijk in slaap, wordt u 's nachts vaak wakker of kunt u vroeg in de ochtend niet meer slapen? Misschien wilt u stoppen met uw slaapmedicatie maar durft u niet uit angst dat u dan weer wakker ligt? Of merkt u dat u niet uitgerust wakker wordt en overdag moe bent? Hier kunt u iets aan doen!

Lekker slapen is namelijk écht aan te leren. U kunt zelf heel veel doen om beter te slapen. Ook in perioden van stress en zorgen.

Tijdens de behandeling leert u de oorzaak van uw slaapprobleem beter begrijpen. Met behulp van oefeningen en adviezen gaat u aan de slag om weer lekker te slapen. U krijgt slaapadviezen, leert beter te ontspannen (een voorwaarde om te kunnen slapen) en u leert methoden om uw (pieker) gedachten 's nachts tot nul te verminderen. Daarnaast leert u wat u overdag kunt doen om 's nachts beter te slapen.

Eugenie Veldboer (slaapoefentherapeut) en Ike van de Kamp (slaapoefentherapeut & kinderslaapoefentherapeut) zijn beide aangesloten bij het netwerk slaapoefentherapie. Op de website www.slaapoefentherapie.nl vindt u meer informatie over de therapie. Slaapoefentherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie en oefentherapie. Wilt u een intake plannen, heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel (0343 578 329) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ons gerust. Je bent van harte welkom!