Over mij

Mijn naam is Dewi Kandhai en in september 2021 ben ik eigenares geworden van Praktijk Vita.

Tijdens mijn opleiding werd mij al snel duidelijk dat ik een enorme fascinatie heb voor de wervelkolom, het bekken en de zwangerschap. Hier ben ik dan ook met veel plezier mijn specialisatie van gemaakt.

Later leerde ik hoe belangrijk het is om naar het hele plaatje te kijken en niet alleen naar de klacht. Klachten worden vaak veroorzaakt/in stand gehouden door een verstoring in de balans. Dit geldt bijvoorbeeld voor een disbalans in het bekken bij bekkenklachten, maar ook voor de belasting en belastbaarheid van het lichaam.
De cursus van het Chronische Pijn Netwerk heeft ervoor gezorgd dat ik een bredere kijk heb op pijn en het behandelen van pijnklachten.

Betrokkenheid, warmte, openheid en respect zijn voor mij belangrijk bij het uitvoeren van mijn werk. Ik vind het leuk om iemand nieuwe dingen te leren en zo het vertrouwen in zijn of haar lichaam te vergroten.

Specialisaties:
Bekkenoefentherapie
Slaapoefentherapie
Chronische Pijn

Praktijk Vita is al ruim 20 jaar gevestigd in Wijk bij Duurstede. Het is een praktijk voor Oefentherapie Cesar en Mensendieck. De eerste jaren was de praktijk gevestigd aan de veldpoortstraat 28B. Vanaf 1 april 2016 is de praktijk gevestigd in het Medisch Centrum Zandweg.

Praktijk Vita heeft een samenwerking met verschillende disciplines in de omgeving waaronder specialisten, verloskundigen en fysiotherapeuten.